• English
  • Español
  • Catalan
  • Русский
  • Français
  • Deutsch
  • 中文
  • العربية

call us (+34) 936 396 049

Benvinguts a Mahash de Barcelona!

Share thelove

to organic cosmetics

Benvinguts a Mahash de Barcelona!

Mahash Nail & Beauty Bar Barcelona situat al cor de l’elegant districte de l’Eixample, a tocar del passeig de Gràcia, aquest saló es un punt d’atracció obligatori tant per als viatgers sofisticats com per als residents acostumats al luxe i als serveis exclusius. En aquesta zona meravellosa s’alcen els monuments imponents de l’arquitectura modernista, que conviuen amb les botigues dels grans dissenyadors de moda. També aquí hi ha els millors restaurants de Barcelona, guardonats amb estrelles Michelin, i hotels de cinc estrelles. A més, alguns dels edificis de l’Eixample es consideren obres mestres de l’arquitectura mundial.

L’enfocament holístic de Mahash vers els serveis de SPA i els cosmètics es correspon a la perfecció amb l’esperit d’aquest barri. El concepte de «Cos, Ment i Ànima» es reflecteix en els nostres tractaments específics, la qualitat del servei i en una composició totalment responsable dels nostres cosmètics orgànics. A Mahash Barcelona, pots tenir cura del teu propi estil sense apartar-te de la vida social. Pots passar per aquí mentre vas a comprar, reservar hora abans d’una celebració important o t’hi pots estar una estona al matí gaudint dels tractaments exprés per estar perfecta tot el dia.

El saló Mahash de Barcelona ofereix perruqueria, tractaments facials, per a mans i peus, celles, depilació i, per descomptat, un racó amb els cosmètics orgànics produïts per la marca al Canadà.

Adreça de Mahash Nail & Beauty Bar Barcelona: Passatge dels Camps Elisis, 4, Barcelona

Llegir més Reserva ara mateix

Ofertes especials

Tractament facial

new

Tractament facial rejovenidor

Notícies i esdeveniments

Evento

El nou Mahash Color Lounge ha obert les seves portes.

Kristina Shvets 19 abril 2016
Noticias

Prueba nuestra nueva pedicura MAHASH Deep Sea

(more…)

admin 25 mar 2016

Subscriure a les notícies

Segueix-nos


   Please select language