• English
  • Español
  • Catalan
  • Русский
  • Français
  • Deutsch
  • 中文
  • العربية

call us (+34) 936 396 049

Benvinguts a Mahash de Barcelona!

Concepte

Concept

Per a nosaltres en Mahash l’equilibri del cos, la ment i l’ànima no són només paraules. Per gaudir de la vida, per tenir cura de si mateix i el seu equilibri emocional, el poder de la cosmètica natural, la noció de bellesa com una qualitat estètica, així com un reflex de les seves actituds i la relació amb el món – tot això constitueix la filosofia de la marca. Mahash li dóna l’oportunitat d’escapar de la realitat, trobar el seu veritable ser i arribar a ser el que realment són, en termes del seu estat d’ànim, el seu estil i personalitat. El lloc perfecte per relaxar-se i gaudir. La font d’energia curativa i la saviesa acumulada durant segles en les pràctiques espirituals orientals i ayurvèdica ha barrejat amb el concepte de cosmètics totalment naturals per restaurar el seu benestar.

Creiem que Mahash és el millor concepte de SPA, el benestar i la cultura de la cura del cos. Però Mahash és també alguna cosa més. Estem seguint la saviesa de la natura. La nostra missió és simple i pura: creiem que l’harmonia de cos, ment i ànima, així com poders secrets de la natura ens ajuden a compartir el nostre coneixement amb la gent. Compartint aquests secrets tractem de combinar el nostre enfocament exquisit als cosmètics naturals amb l’estètica de la bellesa, la salut i estil de vida saludable. I com un senyal de respecte a la natura, la societat i cada persona com a part del seu component prenem la responsabilitat del medi ambient. A Mahash vivim només per inspirar i sorprendre. Entenem tots els aspectes de la cura de la pell millor que ningú i produïm la nostra pròpia gamma de productes cosmètics en els nostres salons, perquè sabem el que necessiten els nostres clients.

A Mahash SPA també es presta molta atenció a les cures personals dels clients. Classes de ioga i seminaris educatius els ajudarà als usuaris no només a canviar el seu estil de vida, sinó també a canviar la seva actitud davant el món i la natura, perquè el comportament respectuós amb medi ambient es basa en les accions que pren per tenir cura del seu cos i l’ànima. Per tal de ser una persona sana i bella, hi ha que viure en harmonia amb un mateix.

Subscriure a les notícies

Segueix-nos