• English
  • Español
  • Catalan
  • Русский
  • Français
  • Deutsch
  • 中文
  • العربية

call us (+34) 936 396 049

Benvinguts a Mahash de Barcelona!

Historia

Mahash - The Wisdom of Nature

MAHASH – LA SABIDURIA DE LA NATURA.

La idea d’obrir un saló al centre de la voràgine d’una gran ciutat on es pogués harmonitzar cos, ment i ànima amb l’ajuda de pràctiques de SPA i productes cosmètics orgànics totalment naturals va néixer el 2010. Va ser llavors quan es va desenvolupar el concepte de Mahash que, més tard es materialitzà en una marca exclusiva reconeguda i valorada arreu del món i apreciada per la honestedat en la relació amb els seus clients i socis.

Data clau – any 2010

Neix la idea de Mahash.

Hem aconseguit no solament desenvolupar sinó també visualitzar un oasi holístic integral, ple d’atencions i el poder curatiu de la natura:

Un lloc on el disseny interior i tots els espais estan fets amb materials naturals, reciclats o ecològicament nets.

Un lloc on els tractaments es fan exclusivament amb productes orgànics i naturals.

Un lloc on no s’apliquen tecnologies automatitzades durant els tractaments.

Un lloc on la meditació, l’aromateràpia i les tècniques manuals s’han incorporat als mètodes holístics i de cura del cos.

Un lloc on tot té el propòsit universal d’equilibrar el cos, la ment i l’ànima.

Data clau – any 2011

El concepte Mahash pren vida.

Inauguració del primer saló Mahash Day Spa.

Amb la inauguració de Mahash a Moscou, Rússia descobreix el concepte de “SPA Natural”. El disseny d’interiors exquisit, sensual i elegant és obra de l’estudi londinenc Reis Design, i combina la bellesa dels materials naturals i el pensament ecològic que hi està associat.

Els tres espais del Mahash Day Spa −el saló de te, el luxós saló de bellesa i la zona SPA amb un hammam autèntic−, formen un tot orgànic, un lloc on la cultura de l’SPA s’ha elevat al nivell de l’art. La inauguració del Mahash Day Spa va ser un gran èxit: l’esdeveniment va tenir una àmplia cobertura a tots els mitjans de comunicació i es va comentar en revistes, cadenes de televisió i blogs a Internet.

 

Mahash introdueix a Rússia la famosa marca Aveda.

Mahash representa la llegendària marca de cosmètica natural Aveda en el mercat rus, alhora que Aveda ha trobat un soci clau, que comparteix els mateixos valors i idèntica filosofia sobre la manera de tractar la bellesa i la indústria del benestar. Mahash es converteix en el saló conceptual d’Aveda, ja que ofereix les pràctiques sensacionals d’Aveda als clients més exigents. Per mantenir la qualitat dels seus procediments per excel·lència, Mahash col·labora amb famosos experts russos i estrangers.

Data clau – any 2012

Mahash inaugura el seu segon saló.

El saló Mahash Hair Spa obre les portes al centre de Moscou.

Mahash inaugura el segon saló Hair Spa al bell mig de Moscou. A partir d’aquest moment, fins i tot els nostres clients més ocupats poden gaudir d’una experiència sensacional a Mahash, encara que sigui entre les entrevistes de negocis i els àpats d’empresa.

Data clau – any 2013

Sorgeixen noves iniciatives de Mahash que s’espera que tinguin èxit. Fa poc que s’ha inaugurat el Mahash Body Bar i ja atreu l’atenció de tothom. El concepte del Mahash Body Bar està basat en productes per al cos completament naturals: embolcalls, pílings i cremes. Tots han estat desenvolupats pel nostre equip d’experts sota la marca Mahash. Poc després del seu llançament, el Body Bar ja és l’opció més requerida pels clients del menú de SPA. Es publiquen articles sobre els nostres procediments a les principals revistes de moda i bellesa, com ara Vogue i Harper’s Bazaar, i també en blogs.

Data clau – any 2014

Mahash estén els seus límits. Els salons Mahash introdueixen els seus clients en les cultures més exòtiques. La nova manera de demostrar la nostra habilitat i els nostres coneixements és a través de tractaments corporals de temporada inspirats en els racons més exòtics del món. Cada tres mesos els nostres salons es transformen inspirant-se en una zona o un país seleccionats – el Marroc, el Carib, el Tibet, etc. Els canvis afecten no solament els interiors dels salons, sinó també els serveis i la gamma de productes.

Mahash decideix posar en marxa la producció nacional dels productes cosmètics. Vam prendre la decisió d’assumir la responsabilitat de cada fórmula emprada en els nostres tractaments i rituals, per crear-los nosaltres mateixos amb l’ús d’ingredients naturals per tal d’assegurar-ne la singularitat. Això també significa un nivell més alt d’honestedat i transparència en la relació amb els nostres clients. Mahash Europa entra en el mercat. Traslladem la nostra seu a Barcelona, Espanya. Aquí reclutem un nou equip d’experts que tindran a càrrec seu el desenvolupament de noves fórmules i la promoció de la marca Mahash.

Data clau – any 2015

Mahash diversifica la seva oferta i llança una línia de cosmètica completament natural. Ara, la marca Mahash ocupa un nou nínxol del mercat amb els seus productes innovadors i absolutament naturals de cura de la pell. Tots els productes de la nova gamma, així com els ingredients utilitzats per formular-los han estat desenvolupats i elaborats pels nostres experts.

 

Data clau – any 2016

 

MAHASH inaugura un nou saló al centre de Moscou, el MAHASH THE ONLY SPA, situat a l’Hotel InterContinental, al carrer de Tverskaya . Aquest recés de serenitat al bell mig de la bullícia del centre de la ciutat és la destinació preferida d’urbanites sempre obsessionats amb les presses i el treball i de clients de l’hotel que busquen la relaxació i la pau que tant necessiten. Els autèntics entesos en bellesa natural i cosmètica orgànica troben aquí l’única destinació que supera les seves expectatives .

MAHASH inaugura el seu primer saló a Europa, MAHASH NAIL & BEAUTY BAR BARCELONA , que obrirà les portes durant la tardor de 2016. Està situat al centre de l’elegant barri de l’Eixample, molt a prop del passeig de Gràcia, i està destinat a convertir-se en la destinació favorita de viatgers sofisticats i de residents exigents acostumats al luxe i als serveis exclusius.

some facts

100% Organic Cosmetic

No Parabens

No petroleum-derived products

No artificial coloring agents

Subscriure a les notícies

Segueix-nos